Поп певицата и актриса от сериала #КИФЛА – EVA ще премине през град Трън, който е включен в най-мащабното и фен турне

Трънчани ще могат да видят на живо поп певицата известна актриса и модел от сериала #КИФЛА – EVA, която стартира най-мащабното си фен турне в страната, научи Zapadno.com.

EVA ще посети град Трън на 17 март (събота), домакин на нейното посещение ще бъде трънското народно читалище “Гюрга Пинджурова-1895”. Феновете и от Трънско ще могат да видят певицата, актриса и модел от 18 часа. Нейното турне стартира на 17 февруари и ще обиколи 95 градове и села. Още 2 града от област Перник са включени в турнето – Перник и Радомир.

Мащабната обиколка в страната ще продължи до месец април, а с началото на априлската ваканция турнето започва да пътува всеки ден. Самата певицата споделя, че чрез него тя иска да научи младото поколение на подкрепа към българската музика. “Това турне е с цел да зарадва всички мили хора, които радват мен ежедневно и го заслужават повече от всичко! Нашият екип има за цел да възпитава младото поколение на уважение, любов и подкрепа към българската музика и нейните прекрасни изпълнители! Всеки ден давам напътствия по интернет на почитателие ми как да бъдат позитивни, да се усмихват постоянно и да живеят по-добре! Сега, най-сетне ще мога да се видя с всеки един от тях на живо и много се вълнувам!”, каза певицата и актриса.

На рождения ден на EVA на 31-ви май ще се проведе онлайн супер томбола “на живо” в социалните мрежи – в профилите на певицата, на която 100 човека от закупилите си албума ще спечелят страхотни награди, сред които раници, тениски, часовници, шапки и много други, споделят организаторите на събитието.

Ева Теодорова Георгиева – EVA, започва да пее още на 3-годишна възраст. Участвала е във вокална група “Смехорани” и 12 години в детски хор на Българското Национално Радио. Завършила е Музикалното училище в София, а в момента е студентка в Националната музикалната академия със специалност поп и джаз пеене. Печели безброй награди от конкурси и фестивали за пеене. Участва в театрални пиеси, мюзикълът “Кабаре” в музикалния театър, частни постановки из цяла България. Била е бек вокал на почти всички наши естрадни изпълнители и в телевизионни предавания, като “X Factor”, “Като 2 капки вода”, “Аз обичам България!”, “България търси талант” и други. До момента тя има вече 6 самостоятелни хита, които се въртят по всички музикални телевизии и радиа. Песните и се разпространяват в Румъния, Гърция и Турция, където 2 поредни години участва в местни фестивали пред 50 хилядна публика.

Виж също...

Loading...