Информацията за туристически обекти в Трънско ще може да бъде достъпна в платформата на интерактивен гид на България

Няколко туристически забележителности в община Трън са включени в платформата на официалния интерактивен гид на България – iLoveBulgaria, научи Zapadno.com.

Чрез специални табелки с код посетители на Ждрелото на река Ерма, Музея на бусинската керамика в село Бусинци и Музея на киселото мляко в село Студен извор ще могат да научат информация за обектите посредством сканиране с мобилно устройство. През есента на 2017 година табелка на интерактивната платформа е била поставена на посетителския център на Ждрелото на река Ерма. Предстои да бъдат поставени две табелки на Музея на бусинската керамика и Музея на киселото мляко. Инициативата за табелките е на създателите на платформата iLoveBulgaria, които се свързали с Община Трън за съдействие за поставянето им.

iLoveBulgaria e интерактивна платформа, предоставяща информация както за забележителностите на държавата, така и за специалните предложения на местните фирми. Мобилното приложение iLoveBulgaria предлага на гражданите и туристите клиентско преживяване посредством атрактивни оферти и разнообразни програми за лоялност. iLoveBulgaria е част от международната платформа iLove, разработена в Англия, ползваща най-модерните технологии и концепции в маркетинга и електронната търговия. Това иновативно решение обединява усилията на Министерство на туризма, общините, фирмите, гражданите и туристите, с цел подобряване качеството на предлаганите услуги, става ясно от описанието на платформата.

Виж също...

Loading...