Футболен клуб “Чорни” (Брезник) завърши с равенство мач с “Легия” (Рударци), а мачът между “Ерма” (Трън) и “Енергетик” (Перник) мина без голове

Станаха ясни резултатите след първите редовни мачове за отборите на “Чорни” (Брезник) и “Ерма” (Трън) за 2018 година. За мачът между “Буря” (Кошарево) и “Бенковски” (Копаница) все още не е въведена информация в информационната система на Българския футболен съюз.

През почивните дни се проведе 12 кръг от новия футболен полусезон. Мачове изиграха отборите на “Чорни”, “Ерма” и “Буря”. По програма “Черногорец” (Ноевци) почиваше,но вместо това тимът проведе контролен мач с другия почиващ отбор в региона – “Ботев” (Друган). Срещата между двамата тима завърши с 4 : 0 в полза на “Черногорец”.

С равенството 1 : 1 е завършил мачът между “Чорни” и “Легия” (Рударци). Футболният двубой между “Ерма” и “Енергетик” (Перник) е завършил без отбелязан гол за нито един от двата отбора. Информация за изиграния вчера мач между “Буря” и “Бенковски” (Копаница) все още не е въведена в електронната система на БФС.

В следващия 13 кръг на “А” ОФГ – група 1 футболистите на  “Чорни” ще изиграят мач срещу “Енергетик” (Перник). Тимът на “Ерма” пък ще се срещне на терена с “Китка” (Витановци). Отборът на “Буря” пък ще играе с “Ботев” (Друган). Мачовете ще се проведат на 18 март и ще стартират в 15 часа.

На 18 март “Черногорец” (Ноевци), който играе в група 2 на “А” ОФГ ще проведе първия си редовен мач през новия полусезон. “В неделя (18.03.2018г.) от 17.00ч. гостуваме на ФК”Дружба” с. Мещица. Дербито ще се проведе на стадион “Зевзда”, кв. Димова махала. Благодарности на кмета на село Мещица за часа на срещата, което ще позволи гледането и на столичното дерби.”, съобщиха от отбора на “Черногорец” на официалната си Фейсбук страница.

Снимка: Ваня Иванова – архив

Виж също...

Loading...