Регионална инспекция по околна среда и води-Перник търси най-въздействащите фотографии по повод Международният ден на птиците

Регионална инспекция по околна среда и води-Перник обявява фотоконкурс на тема „Свободата да полетиш“ по повод отбелязване на Международния ден на птиците на 1 април, съобщиха от пресцентъра на институцията.

Фотосите трябва да бъдат придружени от кратка информация – къде са заснети кадрите, какво изобразяват и какви емоции целят да предизвикат, както и информация за фотографа – име, години, адрес, телефон за връзка, училище/университет (ако снимката е изпратена от такова). Акцент в оценяването на представените фотографии ще бъде поставен върху нейното въздействие.

Класираните на първите три места ще получат предметни награди, а всеки участник в конкурса – благодарност и удостоверение, както и възможността неговата фотография да бъде използвана в бъдещи проекти на Инспекцията, при изработване на флаери, календари и рекламни материали.
Всички получени снимки ще бъдат подредени в изложба в сграда на Регионална инспекция по околна среда и водиПерник за период от един месец.

Един участник може да представи до три свои снимки, които да бъдат изпратени на електронна поща: pr_afpd_riosv@mail.bg или на пощенския адрес на Инспекцията: град Перник, улица „Благой Гебрев“ № 15, етаж 1. Писма и снимки за участие в конкурса се приемат до 29 март.

Виж също...

Loading...