За трета година детски танцов състав “Граовчета” ще покаже магията на танца на националния фестивал “Ритъмът в сърцето ми” в София

За трета поредна година детски танцов състав “Граовчета” към брезнишкото средно училище “Васил Левски” ще вземе участие в национален фестивал “Ритъмът в сърцето ми” за купата “Средец” – София 2018 на 25 март. Това съобщи за Zapadno.com ръководителят на танцовия състав Яна Кираджиева.

Младите надежди от брезнишкия танцов състав ще се изявят пред журито на националния фестивал в състав: Росен Канев – премиер солист на „Софийска опера и балет; Алфредо Торес – кубински танцьор, хореограф, преподавател по латино танци; професор д. изк. Анелия Янева – преподавател в Югозападен университет „Неофит Рилски”, гост-преподавател в Националната академия за театрално и филмово изкуство „Кръстьо Сарафов”, Национална музикална академия „Панчо Владигеров, Нов български университет; Димитър Желев – хореограф и преподавател по хип-хоп; Рангел Вангелов – хореограф и преподавател по народни танци; директор: Нели Бенбасат. “Искаме да покажем магията на танца, като този път ще вземем участие с два танца в първа възрастова група до 9 години.”, добави ръководителят на детски танцов състав “Граовчета” Яна Кираджиева.

През месец март 2017 година талантите от детския танцов състав бяха наградени със статуетка за специална награда и се класираха на 4-то място в една от възрастовите групи на 11-тото издание на националния фестивал “Ритъмът в сърцето ми”.

Снимка: Яна Кираджиева

Виж също...

Loading...