Община Трън отстранява опасни дървета при пропадналия от свлачище главен път, където се извършва укрепване със скална маса – СНИМКИ

Работници режат и премахват опасни дървета, които са надвиснали над второкласен път 63 преди началото на град Трън, откъм местността “Секирица”, видя репортер на Zapadno.com.

Дейностите се извършват по инициатива на Община Трън, която използва момента, че пътят е затворен заради свлачище. “Непрекъснато падат дървета от горния склон и сега използваме, че пътят е затворен, за да изрежем и тези дървета, които са опасни.”, каза пред репортер на Zapadno.com кметът на Община Трън Цветислава Цветкова. Тя добави, че общинската администрация съдейства по укрепването на пропадналия път със засипване на скална масa и техника. Служители на фирма за пътно поддържане също са на място и работят по проблемния участък.

На изхода на град Трън са поставени знаци забраняващи движението към местността “Секирица”. Работник е постоянно на място и отбива автомобилите, които се отправят към пропадналия път.

Разгледайте снимки от дейностите, които се извършват при проблемния пътен участък, заснети от обектива на Zapadno.com:

[maxgallery id=”20770″]

Виж също...

Loading...