Отборът на “Ерма” (Трън) поломи с 5 : 2 “Китка” (Витановци), футболистите на “Чорни” (Брезник) не успяха да победят “Енергетик”

Футболен клуб “Ерма” (Трън) е победил с резултат 5 : 2 отбора на “Китка” (Витановци) в мач от 13-ти кръг на Областната “А 1” футболна група. Това става ясно от справка в информационната система на БФС.

Без успех за “Чорни” (Брезник) е завършил мачът с “Енергетик” (Перник), в който пернишкият тим е победил с 2 : 1. Все още не е въведен резултат за срещата между “Буря” (Кошарево) и “Ботев” (Друган).

По програма в следващия 14-ти кръг “Чорни” ще изиграе мач с отбора на “Китка” (Витановци). Срещата е насрочена за 24 март (събота) от 15 часа. В този кръг на Областната футболна група тимът на “Буря” (Кошарево) ще почива.

На 25 март (неделя) футболистите на “Ерма” ще се изправят във футболен двубой срещу “Партизан” (Ярджиловци). В същия ден се очаква дерби на стадиона в село Ноевци, където местния тим на “Черногорец” ще посрещне “Пирин” (Земен). Мачовете ще започнат от 15 часа.

Виж също...

Loading...