На 4 април ще се проведе благотворителната кампания „Подари усмивка“ на читалището в град Брезник, което събира полезни вещи

Базарът на благотворителната великденска кампания “Подари усмивка” в град Брезник ще се проведе на 4 април. Това съобщиха от народно читалище “Просвещение-1870”, което организира кампанията.

Кампанията „Подари усмивка“, в която всеки може да се включи е за набиране на дрехи, обувки, играчки, ученически пособия и полезни за домакинството вещи в добро състояние. “Скъпи приятели, напомняме ви, че кампанията „Подари усмивка” ще продължи до 2.04.2018 (понеделник). Очакваме всички хора, които искат да се присъединят към нашата благотворителна инициатива – да дарят дрехи, вещи, играчки в добро състояние – да се свържат с нас. Нашата кауза е да помогнем на хората в нужда. Знайте, че ненужните за вас вещи или дрехи, могат да зарадват много нуждаещи се хора, на които да „подарим усмивка” в навечерието на светлия християнски празник Великден! Денят на благотворителния базар „Подари усмивка” ще бъде 4.04.2018 (сряда).”, оповестиха от брезнишкото читалище на официалната си Фейсбук страница.

Даренията ще бъдат приемани в читалището до 2 април включително от 9 до 12 часа и от 14 до 18 часа (в работни дни). Адрес на читалище „Просвещение-1870“ – град Брезник, площад „Девети септември“ № 2.

Виж също...

Loading...