Шестокласникът Велин Пожарски от брезнишкото училище се класира на второ място в регионалното състезание по правопис на английски език “Spelling bee” – СНИМКИ

На 24 март във Военно-историческия музей в столицата се проведе регионалното състезание по правопис на английски език “Spelling bee”, в което участие взеха двама шестокласници от брезнишкото училище. Това съобщи за Zapadno.com учителят по английски език към училището Ася Иванова, която е координатор за Брезник.

Шестокласникът Велин Пожарски от средно училище “Васил Левски” – Брезник се класира на второ място и се нареди сред тридесетте финалисти за националния финал на 28 април 2018 година. “Неговата подгласничка от училищния кръг Катерина Петрова също се представи отлично и достигна до шесто място. Благодарим на семействата на учениците за всеотдайността и подкрепата и пожелаваме на финалиста още успехи!”, сподели Ася Иванова – учител по английски и координатор за Брезник.

Двамата шестокласници Велин Пожарски и Катерина Петрова бяха победителите в училищния кръг на състезанието по правопис на английски език „Spelling bee“, който се проведе в началото на месеца. Тогава за организирането на училищния кръг на състезанието помогнаха и другите преподавателите по английски език в училището – Капка Иванова и Румяна Чанева.

Разгледайте снимки от регионалното състезание по правопис на английски език “Spelling bee”:

[maxgallery id=”20981″]

Снимки: Ася Иванова

Виж също...

Loading...