Шофьор засне състоянието на пътя между общините Брезник и Сливница, за който се очаква рехабилитация – ВИДЕО

Пътят между общините Брезник и Сливница, който е известен и като третокласен път 811 и е част от Републиканската пътна мрежа има спешна нужда от ремонт. За такъв ремонт се говори от години, но до действия все още не се е стигнало. Преминаващ шофьор е публикувал актуално видео от състоянието на пътния участък, видя Zapadno.com.

Видеото, което може да ви разтресе докато го гледате е качено преди около 10 дни в онлайн платформата за споделяне на клипове и излъчване YouTube. Преминаващият шофьор е озаглавил видеото си: “гр.Сливница към Брезник без винетка (кавали е със винетка?)”. Дори и без заглавието е видно, че това е най-зле поддържаният пътен участък в региона.

В края на миналата година пред БТА шефът на Областно пътно управление-Перник беше последният човек от институциите, който заяви, че рехабилитация на пътя от Брезник до Сливница ще има. Той дори изрази надеждата, че с ремонта на пътя ще се създаде още една връзка на Брезник със Софийска област, като в същото време ще се увеличи движението от и към Калотина.

Вижте видеото с актуалната обстановка на пътя между Брезник и Сливница:

Виж също...

Loading...