Жители на област Перник могат да зададат въпроси и да се запознаят с работата на Регионална дирекция по горите – Кюстендил на открит кабинет в Областна администрация

Информация за горите в областта предоставят по време на открит кабинет на Регионална дирекция по горите – Кюстендил в Областна администрация-Перник. За поредна година областният управител Ирена Соколова, съвместно Регионална дирекция по горите – Кюстендил, организират открит кабинет, разясняващ дейностите и услугите на дирекцията. Това е една от инициативите посветени на „Седмицата на гората”, съобщиха от пресцентъра на Областна администрация-Перник.

В деня за консултации в Областна администрация-Перник, жителите, имащи конкретни въпроси, могат да получат достоверна и изчерпателна информация от експертите на Регионална дирекция по горите. Подготвени са брошури, които да бъдат раздадени на посетители, както и 60 фиданки от различни дървесни видове. Организирани са още седмица на отворените врати в Регионална дирекция по горите – Кюстендил и горските стопанства, както и фото конкурс за младежи. Образователни беседи и садене на фиданки в детските градини също са сред инициативите в „Седмица на гората – 2018 година“. Откритият кабинет ще приема жители на областта до края на тази работна седмица в работно време.

Виж също...

Loading...