Брезничанка: Кампанията “Подари усмивка” е много хубава и помага на хората, които са в нужда, нека има повече такива инициативи

Благотворителната кампания “Подари усмивка”, която брезнишкото народно читалище “Просвещение-1870” организира беше оценена като много хубава от първия посетител на базара за дрехи, обувки и полезни вещи, предаде репортер на Zapadno.com.

Традиционната кампания се проведе в сряда пред бившия ДНА в Брезник. Десетки хора, които нямат възможност да си закупят дрехи, обувки или полезни вещи посетиха базара към кампанията. Първият посетител беше брезничанката Цветанка Сергиева. На въпрос какво мисли за инициативата тя отговори: “Много е хубаво това. Някои нямат пари и искат да си вземат хубава дрешка. Тук има много хубави неща, които могат да се вземат без пари. Маниачка съм на тема “дрехи”.”, каза брезничанката.

От базара тя си отиде с яке, шапка и обувки, които каза, че ще използва. Доволната брезничанка оцени и обслужването от децата към състави на читалището като отлично. “Децата са много лъчезарни, много добрички, внимателни и коректни.”, каза Цветанка Сергиева. Тя пожела подобни инициативи да се случват по-често в Брезник.

Наваксайте си, ако сте пропуснали да разгледате снимки от кампанията “Подари усмивка”: Кампанията „Подари усмивка“ на брезнишкото читалище зарадва хората в нужда и бабите и дядовците в старческите домове на Брезник – СНИМКИ

Виж също...

Loading...