Фондация в град Трън обяви свободна позиция за възпитател с месечна заплата до 900 лева

Свободна работна позиция за възпитател/ка за района на град Трън е обявена в онлайн платформата за обяви за работа zaplata.bg. Посочената месечна заплата, която се предлага за длъжността е бруто и е между 700 и 900 лева.

Позицията е постоянна и за пълен работен ден. Основно изискване е кандидатът да владее английски език. В обявата са изредени редица дейности, които работодателят изисква от бъдещия си служител. Сред тях са: ръководене на част от клубовете по интереси и индивидуалните срещи с деца, подготовка на помощни материали и пособия за образователна работа с децата, работа със семейството по отношение на мотивиране за продължаването на образованието и участие на детето в програмите на центъра, изпълнение на текущи задачи, възложени от работодателя и други изисквания.

Организацията, която търси човек за възпитател/ка е фондация ПИНК, която е изградила Розовата къща в град Трън. Фондацията организира различни инициативи насочени предимно към деца от общината.

Свободната позиция за град Трън е атрактивна и заради посоченото заплащане, тъй като пограничната община има печална слава на район с най-висок процент на безработица в област Перник. Това е причината трънчани да търсят препитание в други общини или извън границите на България.

Снимка: Фондация ПИНК

Виж също...

Loading...