Чрез конференция в читалището на село Ноевци ще популяризират Българското председателство на Съвета на Европейския съюз

На 30 април (понеделник) в народно читалище “Пробуда-1931” в брезнишкото село Ноевци ще се проведе конференция по проект, който Община Брезник е спечелила, предаде репортер на Zapadno.com.

През тази година в община Брезник са предвидени две конференция по повод Българското председателство на Съвета на Европейския съюз. Те са по проект, който общинската администрация е спечелила към Националното сдружение на Общините в България за популяризиране на Българското европредседателство.

Първата конференция ще се проведе в началото на следващата седмица в читалището на село Ноевци. Втората конференция предстои да се проведе в град Брезник, уточни зам. кметът на Община Брезник Мария Добревска.

На конференцията в село Ноевци могат да присъстват всички желаещи жители от региона. Чрез презентация лектор от Областен информационен център-Перник ще представи Българското председателство на Съвета на Европейския съюз. След презентацията жителите могат да задават въпроси към лектор по темата. Конференцията ще започне от 10:30 часа.

Виж също...

Loading...