Отборът на “Чорни” (Брезник) победи с 3 : 1 футболен клуб “Спортист” (Драгичево) и поздрави брезничани за успеха на Светослав Гоцев

Футболен клуб “Чорни” (Брезник) победи с 3 : 1 тима на “Спортист” (Драгичево), съобщиха от брезнишкия отбор на официалната си Фейсбук страница.

Футболният двубой се изигра в събота на стадион “Звезда” в пернишкия квартал “Димова махала”. “Изминалата седмица донесе много положителни емоции за всички брезничани!Футболистите ни изиграха перфектен мач при гостуването на един от претендентите за първо място-“Спортист” Драгичево и спечелиха с категоричното 1:3!Головете за ценния успех отбелязаха Веско,Мартин Несторов и Цветелин Недев!”, уточниха от “Чорни”.

Брезнишкият футболен клуб не пропусна да отбележи и успехът на волейболиста от Брезник Светослав Гоцев, който заедно с тима на Тур спечели титлата на Франция. “Брезничанинът изигра блестящ мач за неговия Тур срещу досегашния шампион Шомон и с отбелязаните 17 точки бе с основен принос за спечелването на титлата! Целият отбор на ФК “Чорни” му пожелаваме още много титли и медали занапред!”, съобщиха още от тима на “Чорни”.

Виж също...

Loading...