Създават временна организация на движението по част от улиците в Брезник заради откриването на възстановената Арка на 5-ти конен полк

Временна организация на движението на автомобили ще бъде създадена по част от улиците в град Брезник. Причината за временната организация е предстоящото тържествено откриване на Арката на 5-ти конен полк, което ще започне от 10:30 часа на централния площад в града, предаде репортер на Zapadno.com.

Към 9:30 часа полицейски екипи на Районно управление-Брезник ще затворят движението за автомобили по площад “9-ти септември”. Движението ще бъде пренасочено по улиците “Мала река” и “Ангел Коцелянов”. В 10:30 часа на централния градски площад ще започне изпълнение на Гвардейският представителен духов оркестър към Националната гвардейска част. След изпълнението шествие ще се отправи по улиците “„Андрей Жданов“ и “Андрей Михайлов” до Арката на 5-ти конен полк. Очаква се за около 10-15 минути да бъде преустановено движението на автомобили в района докато премине шествието.

На Арката от 11:00 часа ще бъде направен почетен караул, отдаване на военна чест от Националната гвардейска част и поднасяне на венци и цветя на паметника.

Очаквайте още подробности и новини около откриването на възстановената Арка на 5-ти конен полк и отбелязването на 100-годишнината от Първата световна война в Брезник само на страниците на Zapadno.com!

Виж също...

Loading...