Секретарят на Община Брезник за Арката на 5-ти конен полк: Това е вход към историята на малкия ни градец и повод да разказваме, че сме велик народ!

Силни думи изрази секретарят на Община Брезник Иван Борисов за възстановената Арка на 5-ти конен полк, която беше тържествено открита вчера, видя Zapadno.com.

В социалната мрежа Фейсбук секретарят на Общината изрази възхищение към Арката и историческия момент от възстановяването и. “Най-патриотичното събитие от години! Времето е в нас и ние сме във него! Историята трябва да се познава и да се гордеем с патриотичния дух на народа си и армията си! Това не е само един портал-това е вход към историята на малкия ни градец , и повод да разказваме на внуците , че и ние сме велик народ….!”, написа във Фейсбук секретарят на Община Брезник Иван Борисов. Думите му бяха подкрепени от снимка на гвардейците и гвардейския духов оркестър към Националната гвардейска част.

Предимно положителни бяха оценките за събитията от вчерашния ден, който ще остане в историята като една от значимите дати за Брезнишко. Въпреки това не липсваха и негативни коментари от хора, недоволстващи по всички и по всичко, но мненията им бяха заглушени от залповете на тържественост на паметното събитие. Прочетете и разгледайте снимки по темата, ако сте пропуснали публикацията: Брезник празнува! Откриха възстановената от 2 снимки Арка на 5-ти конен полк – СНИМКИ

Снимка: Иван Борисов

Виж също...

Loading...