Училищата в градовете Брезник и Трън ще изпратят 26 абитуриенти от Випуск ‘2018

Общо 26 са абитуриентите в училищата на общините Брезник и Трън, които през предстоящата седмица ще бъдат изпратени тържествено, предаде репортер на Zapadno.com.

Средните училища в общинските центрове Брезник и Трън ще изпратят своите абитуриенти на 15 май (вторник). Трънската гимназия ще отбележи и своя патронен празник на този ден.

14 са абитуриентите на Випуск ‘2018 на трънското средно училище “Гео Милев”. Тържественото събитие ще се проведе в двора на гимназията и ще започне от 12:00 часа. Ученици и учители ще представят програма за изпращането и патронния празник. На събитието са поканени представители на местната власт и институции в общината.

Абитуриентите от Випуск ‘2018 на брезнишкото средно училище “Васил Левски” тази година ще са 12. Двама от учениците на Випуска са преминали в самостоятелна форма на обучение и затова броят на абитуриентите е по-малък. Тържеството ще започне от 13:15 часа пред училището, където ще бъде представена богата творческа програма от ученици. Очаква се празничното събитие да бъде уважено от представители на местната власт и институции в Брезнишко.

Виж също...

Loading...