Брезнишки учители и ученици пожелаха “На добър час!” на абитуриентите от Випуск ‘2018, за които организираха спектакъл – СНИМКИ

Абитуриентите от Випуск ‘2018 на брезнишкото средно училище “Васил Левски” бяха изпратени с тържествен спектакъл в двора на гимназията. Момичетата и момчетата от 11 клас бяха организирали спектакъла, в който участие взеха ученици под ръководството на техните учители, предаде репортер на Zapadno.com.

Още преди началото на тържествената програма, абитуриентите огласиха цялото училище с броенето от 1 до 12. Официални гости на събитието бяха зам. кметът на Община Брезник Мария Добревска и председателят на Общински съвет-Брезник Виолета Младенова. Стартът на тържествената програма беше даден от абитуриентите и класният им ръководител Валентин Петков, които пуснаха балоните на надеждата в небето над училището, а публиката гледаше с възторг нагоре. Приветствие към Випуск ‘2018 отправи директорът на училището Емилия Вълова, която пожела “На добър час!” на завършващите ученици. Тази година гимназията в Брезник изпраща 14 свои възпитаници, от които впоследствие двама са били преминали в самостоятелна форма на обучение.

В спектакъла участие взеха ученици от 1 клас с класен ръководител Ирена Асенова, ученици от 3 клас с класен ръководител Милена Миленкова, талантливите певици от вокална група “Песенна дъга” с ръководител Николина Байкова и ученици от няколко класа, които представиха хумористична случка свързана с учебния процес и неволите покрай него.

Учениците от 11 клас наградиха абитуриентите с шапки, на които бяха написани личностни призове, грамоти и по едно цвете. Призовете бяха: “Мис Модна икона” за Ангелина, “Бисер на годината” за Андреа, “Искрено и лично” за Василена, “Ни чул, ни видял” за Георги, “Вечното присъствие” за Десислава, “Мис Мистериозност” за Златомира, “Мис Слънчева усмивка” за Йоана, “Най-редовна нощна птица” за Любо, “Тихата стъпка” за Мишел, “Работна пчеличка” за Полина, “Майстор на късия разказ” за Симеон, “Черешката на тортата” за Таня, “Безследно изчезнал” за Християн, “Всичко е под контрол” за Юлиян и призът “Мистър Таен агент” за класният ръководител Валентин Петков.

В края на спектакъла учители и ученици поднесоха поздравленията си на абитуриентите и им пожелаха “На добър час!”. Учениците от 11 клас, които организираха изпращането благодариха на своите учители, които са им помогнали в начинанието. “Организирането беше трудно, защото се старахме всичко да бъде изпипано и всичко да бъде точно. Повечето с тях сме приятели и още от деца сме заедно, затова искахме всичко да бъде перфектно.”, сподели ученичката Вяра Добревска пред репортер на Zapadno.com.

Разгледайте снимки от изпращането на абитуриентите в Брезник, които обективът на Zapadno.com засне:

[maxgallery id=”23309″]

Виж също...

Loading...