Класният ръководител на абитуриентите от Випуск ‘2018 на Трън: Те са един много сплотен клас и винаги са си помагали

Завършващите ученици от трънското средно училище “Гео Милев” са сплотен клас и винаги са си помагали. Това сподели пред репортер на Zapadno.com класният ръководител на 12 клас Павел Ничев, който е и учителят по физическо възпитание в гимназията.

По-рано днес абитуриентите от Випуск ‘2018 на училището в Трън бяха изпратени с тържествена програма, която беше и по повод патронния празник на школото. Прочетете и вижте, ако сте пропуснали публикацията: Учители и ученици от Трън отнесоха забавни отличия на училищния празник и изпращането на абитуриентите – СНИМКИ

Преподавателят Павел Ничев е класен ръководител на завършващите ученици от 8 години. Той ще ги запомни с това, че са сплотен клас. “Един много сплотен клас са, които са винаги са били заедно един до друг и винаги са си помагали. Хубави деца са, ученолюбиви и им пожелавам всичко най-добро в живота.”, сподели Павел Ничев.

На 27 май абитуриентите от Трън и класният им ръководител ще пътуват за Дубровник, Хърватия, където ще прекарат абитуриентския си бал.

Zapadno.com пожелава на добър час на Випуск ‘2018 от средно училище “Гео Милев”!

Виж също...

Loading...