Общински съвет-Брезник прие да се извърши промяна в поименния списък за капиталовите разходи през 2018 година

На свое редовно заседание Общински съвет-Брезник гласува със “за” да се извърши промяна в поименния списък за капиталовите разходи през 2018 година. Решението беше прието единодушно от общинските съветници, на провелата се по-рано днес сесия на местния минипарламент, предаде репортер на Zapadno.com.

Промяната в поизменния списък за капиталови разходи през 2018 година беше по повод получено застрахователно обезщетение за светлодиоден соларен осветителен модул тип уличен и указания от Министерство на финансите, относно планирането на средствата по Общия устройствен план по параграф 53-09. Съветниците гласуваха със “за” да се направят компенсирани промени между отделни обекти в поименния списък за капиталови разходи през 2018 година. Стойността на засегнатите обекти се увеличава от 73 500 лева на 76 220 лева със сумата на полученото застрахователно обезщетение в размер на 1 813 лева и с 907 лева от собствени средства, които са намалени от предвидените средства за материали в дейност “Общинска администрация”. Промяната не засега останалите обекти в списъка, стана ясно от докладната, която беше внесена от кмета на Община Брезник Васил Узунов.

Общинските съветници на Брезник гласуваха и приеха и останалите 16 точки в дневния ред, като допълнителни не бяха включени.

Виж също...

Loading...