Тимът на “Черногорец” (Ноевци) зае второто място в Областното футболно първенство – СНИМКИ

Футболен клуб “Черногорец” (Ноевци) не успя да победи тима на “Витоша” (Долна Диканя) на решаващия мач за първото място в Областната футболна група. Мачът се изигра на стадион “Миньор” в Перник и в края на времето завърши с резултат 2 : 2, но дузпи предрешиха победителят на Областно първенство, предаде репортер на Zapadno.com.

При благоприятно време и мощна агитка от страна на “Черногорец” започна мачът. На стадиона имаше и фенове на “Витоша” (Долна Диканя), но по-многобройни и колоритни бяха тези на ноевския футболен тим. Към края на мача тима на “Черногорец” реализира гол във вратата на домакините, който изравни резултата до 2 : 2. Отборите се разбраха да бият дузпи, с които да се реши кой ще е победителят. Късметът не беше на страната на “Черногорец” и победител при дузпите се оказа “Витоша”.

Капитанът на ноевският футболен клуб Станислав Стойнев коментира мача така: “Може би залогът беше голям – финал за областен първенец и може би напрежението взе връх повече отколкото възможностите, които имахме. Но предвид отговорността и важността на мача може би и заслужено се получи равностоен резултат 2 : 2, но късметът на дузпите ни изневери.”, каза пред репортер на Zapadno.com капитанът на “Черногорец”.

Зам. кметът на Община Перник Денислав Захариев награди с медали и купа за второ място в Областната футболна група футболистите на “Черногорец”. Победителите “Витоша” бяха наградени от зам. областният управител на Перник Иво Иванов, който след награждаването поздрави двата отбора. Председателят на Областния съвет на БФС-Перник Валентин Лазаров също поздрави двата тима и агитките за подкрепата им. Лазаров поздрави и човекът-оркестър на отбора Георги Мирчев. Футболистите на “Черногорец” отново показаха спортсменство и поздравиха победителите от “Витоша”, както и своята агитка.

Разгледайте снимки от футболния двубой, който беше заснет от обектива на Zapadno.com:

[maxgallery id=”24043″]

Виж също...

Loading...