Формацията Double D CREW, малчуганите от “Ален мак” и малките “Трънски ритми” развълнуваха трънчани – СНИМКИ

Гвоздеите в празничната програма за 24 май, която се проведе в град Трън бяха няколко елемента – хип-хоп формацията Double D CREW, малчуганите от детска градина “Ален мак” и малките “Трънски ритми”, видя Zapadno.com.

Програмата беше подготвена на ниво и всички участници в нея се представиха добре, но участията на танцьорите по хип-хоп, децата от трънската детска градина и най-малките от клуб за народни танци “Трънски ритми” предизвикаха вълнения сред трънчани и гости на Трън на площада.

Първи се изявиха децата от местната детска градина “Ален мак” – с мажоретен състав, стихотворения и танци те грабнаха сърцата на публиката. Аплодисментите обраха и младежите от клуб за народни танци “Трънски ритми” към народно читалище “Гюрга Пинджурова-1895”. Гледащите от площада нямаха търпение на сцената да се изявят енергичните танцьори от хип-хоп формацията Double D CREW също към читалището. С гъвкави движения и динамична хореография Double D CREW накара множеството пред сцената да ги снима с телефони, фотоапарати или камери. За десерт на сцената се изявиха и най-малката група от клуб за народни танци “Трънски ритми”. Деца в народни носии събудиха симпатиите и усмивките на публиката.

Разгледайте снимки от участията на Double D CREW, децата от детска градина “Ален мак” и малките “Трънски ритми”, които обективът на Zapadno.com засне:

[maxgallery id=”23991″]

Виж също...

Loading...