Скоро брезнишките театрали ще представят комедийната постановка “Не всеки крадец е мошеник” от Дарио Фо

Постановката „Не всеки крадец е мошеник” на Дарио Фо ще бъде представена пред публиката в Брезник. Това съобщиха брезнишките театрали от самодейния читалищен театър към народно читалище “Просвещение-1870” за читателите на Zapadno.com.

Сюжетът на “Не всеки крадец е мошеник”  се определя като безкрайно забавен. Крадец в празна богаташка къща, за да я ограби. Но внезапно се прибират един по един собствениците, които също разчитат, че семейното им жилище е празно. Както си му е реда в един фарс – всеки се прибира с любовник/любовница, крадецът се скрива в огромния часовник. Къщата внезапно става свръхнаселена. А когато пристига и ревнива съпруга на крадеца…

В ролите участват: Симона Рангелова-Павлова, Мишел Първанова, Милен Миланов, Антоан Стоилов, Цветелина Горанова, Кристиан Иванов и Пейчо Панов. Постановката е на Иван Танев, а хореографията на Йоана Сойка. Постановката ще бъде представена на сцената на големия салон на 7 юни (четвъртък) от 19:00 часа. Скоро ще бъдат пуснати в продажба и билетите за представлението.

Виж също...

Loading...