Младите огнеборци от брезнишката гимназия завоюваха второ място на областното състезание „Млад огнеборец” 2018

Младежкият противопожарен отряд на брезнишкото средно училище “Васил Левски” зае второ място на областното състезание „Млад огнеборец” 2018, което се проведе на стадион “Димитровец” в село Ковачевци, научи Zapadno.com.

“Младите огнеборци от СУ “Васил Левски”, гр. Брезник завоюваха второ място на ХIX-тото областно състезание на младежките противопожарни отряди, което се проведе на стадиона в с.Ковачевци! Браво на момчетата за великолепното представяне и да продължат напред и следващата година да завоюват първото място!”, съобщиха от Районна служба “Пожарна безопасност и защита на населението”-Брезник.

Първо място е заел отбор на училище от Перник, третото място са заели огнеборци от Радомир, а младежкия противопожарен отряд към трънската гимназия “Гео Милев” се е класирал на четвърто място. Всички четири отбора от региона получили купи и грамоти от областния управител на Перник. Награди са били подсигурени от кмета на Община Ковачевци Васил Станимиров.

Младите огнеборци мериха сили в дисциплините “Бойно разгръщане на състезателна пътека” и “400 метра щафетно бягане с препятствия”.

Снимка: Районна служба “Пожарна безопасност и защита на населението”-Брезник

Виж също...

Loading...