Децата на Брезник се забавляваха с клоуна Руди, надуваеми замъци и изненади за 1 юни – СНИМКИ

Детски усмивки на децата на Брезник изгряха на централния градски площад за 1 юни – Деня на детето. С разнообразна програма Община Брезник подари празник за най-малките жители на Брезнишко, предаде репортер на Zapadno.com.

От късния следобед два надуваеми замъка бяха разположени пред читалището и не спираха да се пълнят с деца. За безопасността на присъстващите беше въведена временна организация на движението на автомобили и площадът беше затворен за преминаването им.

Малко след 17 часа пред народно читалище “Просвещение-1870” беше даден старт на програмата. Приветствие към присъстващите отправи зам. кметът на Община Брезник Мария Добревска. “Честит празник, скъпи малко, по-големи и вече пораснали деца, скъпи родители. Мили дечица, пожелавам ви да бъдете все така и винаги така усмихнати и щастливи, както сте в днешния ден. Уважаеми родители, глезете повече вашите деца, както и да ви звучи думата “глезете”. Нека да бъдат най-важното нещо в нашия живот и не само на днешния ден, във всички останали дни да изпълняваме техните желания и да бъдем разбира се в тяхна най-голяма услуга. Пожелавам ви днешният ден да бъде много запомнящ се и много щастлив за вас, мили деца. Забавлявайте се!”, приветства зам. кметът Мария Добревска.

На сцената се появи илюзионистът-клоун Руди, който предизвика интереса на децата. Преди да излезе, клоунът Руди сподели пред Zapadno.com, че преди всичко е пристигнал в Брезник да се забавляват и той, и децата, и възрастните. “Преди всичко аз идвам да се забавляваме, както децата, така и възрастните. Фокусите – те са между другото, те са екстра към програмата. Надявам се да се забавляваме чудесно. С брезничани ще се срещна за първи път и надявам се не и за последен, защото направихме два страхотни клоунски спектакъла. Единият е с адрес към децата и се казва “Дай си лапата, приятел”, а другият е и за деца, и за възрастни и се казва “БГ Бум”. Вдругиден заминаваме за Китай с “БГ Бум и после като се видиме ще разказваме.”, сподели клоунът Руди.

Клоунът показа фокуси и игри, в които включи и малки, и големи. Програмата завърши с раздаване на лакомства, с които децата се почерпиха.

Разгледайте снимки от пъстрия празник за Деня на детето в Брезник, които обективът на Zapadno.com засне:

[maxgallery id=”24380″]

Виж също...

Loading...