Родители от Брезник организираха “Патиланско царство” за децата си, които откриха най-голямото съкровище – класната им – СНИМКИ

Вълнуващо преживяване за завършването на учебната година организираха родители от Брезник за своите деца, научи Zapadno.com.

Дълго време учениците от 2 “а” клас на средно училище “Васил Левски” – Брезник ще помнят днешния ден, за който техните родители със съдействието на класният ръководител Таня Иванова се погрижиха. Такова състезание за завършване на учебната година се организира за първи път в Брезник.

В състезанието “Патиланско царство” учениците се бяха разделили на два отбора – “Баба Цоцолана” (момичета) и “Смехурко” (момчетата), сподели единият от родителите Бистра Кръстева. “Това беше нашето тържество и празник по случай завършването на децата. Идеята беше да тръгнем от храм “Света Петка” с карта по “Бърдото”. За всяко дете имаше изготвена карта с маршрута – пътят, пътеките и зоните. Бяхме обособили четири зони, на които имаше въпроси. По един логически въпрос за всяко дете. За всеки верен отговор децата получаваха патилански награди. Имахме и контра-въпрос, който беше на хижата – там беше кръстопътят. Който отговореше пръв, продължаваше по пътя на картата, а който не отговаряше – за него имаше отклонение и патиланско наказание. На старта всички се втурнаха да търсят съкровището, докато не разбраха, че те самите са нашето съкровище заедно с госпожа Иванова”, каза Бистра Кръстева.

Голямата награда за второкласниците беше на барбекюто, над хижата. Там децата трябваше да открият голямото съкровище в “Патиланско царство” – класният им ръководител Таня Иванова ги очакваше с пъстра трапеза – пици, торта, детско шампанско и сокове. Родителите на второкласниците благодарят за съдействието на класния ръководител Таня Иванова.

Разгледайте снимки от нестандартния празник за завършване на учебната година за 2 “а” клас на брезнишката гимназия:

[maxgallery id=”24496″]

Снимки: Бистра Кръстева

Виж също...

Loading...