29-годишният брезничанин, който заживя с непълнолетно момиче ще бъде съден за осъществяване на полов акт с него

Районна прокуратура-Брезник е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу М. М. за извършено от него престъпление по член 151, алинея 1 от Наказателния Кодекс, научи Zapadno.com позовавайки се на информация от прокуратурата.

Обвиняемият М. М., на 29 години е предаден на съд за това, че през месец февруари 2018 година осъществил полов акт с момиче, ненавършило 14-годишна възраст. За случая се разбрало, след като майката на пострадалата съобщила в Районното полицейско управление, че дъщеря и не се е прибирила вкъщи. Поради тази причина детето е било обявено за общодържавно издирване. Ако сте пропуснали прочетете още по темата в публикацията: 29-годишен брезничанин ще бъде съден за съжителство с малолетно момиче, което е разкрито след сигнал на родители

На 6 март 2018 година непълнолетното момиче е било върнато на родителите, като в хода на разследването е установено, че е прекарало нощта с М. М. Обвиняемият М. М. е осъждан. За престъплението, в което е обвинен, законът предвижда наказание от две до шест години “лишаване от свобода”. Предстои делото да продължи в съда.

Виж също...

Loading...