Новото в предстоящия фестивал „От Трън по-убаво нема“ ще бъде колоритът на облеклата на участниците и големи награди от Общината

И тази година традиционният празник на българския танц и песен „От Трън по-убаво нема“ ще бъде по-различен от предходното издание на събитието, научи Zapadno.com.

Както Zapadno.com информира през месец февруари тази година, осмото издание на „От Трън по-убаво нема“ ще бъде по-различно. “За пореден път ще направим заедно с вас един красив празник. Да зарадваме и местните жители, които са много известни с прословутия си трънски хумор, остроумие, гостоприемство и уникални танци! Новото тази година е възможността да си облечете вашите национални костюми, с което не е задължително да сте еднакво облечени, или клубните облекла, с което празникът да добие още по-голям колорит. Ще ви зарадва и щедростта на Община Трън, която предоставя големи награди.”, съобщават от клуб за народни танци „Бодифолк“, който заедно с Община Трън организира събитието.

Предстоящия фестивал ще се проведе на 9 юни (събота) с над 10-часова програма, в която са включени различни събития – от състезание до техническа конференция.

Виж също...

Loading...