Артисти от брезнишкия театър взривиха публиката с премиера на комедиен фарс и заслужиха бурни аплодисменти – СНИМКИ

Премиера на комедийната постановка „Не всеки крадец е мошеник” на италианския драматург, театрален режисьор, киноактьор и композитор Дарио Фо беше представена пред публиката в град Брезник. В ролите участваха артисти от самодейния читалищен театър към народно читалище “Просвещение-1870”, предаде репортер на Zapadno.com.

Постановката изпълни с публика големия салон на читалището в Брезник. По време на представлението зрителите не сдържаха аплодисментите си при изиграването на ситуации, част от комедийния фарс “Не всеки крадец е мошеник”. Сюжетът се върти около крадец, влязъл в празна богаташка къща, за да я ограби. Но внезапно се прибират един по един собствениците, които също разчитат, че семейното им жилище е празно. Както си му е реда в един фарс – всеки се прибира с любовник или любовница, крадецът се скрива в огромния часовник. Къщата внезапно става свръхнаселена. А когато пристига и ревнива съпруга на крадеца…

В края на постановката искрената игра на брезнишките театрали спечели бурните аплодисменти на публиката. Цветя за добрата им игра бяха поднесени от кмета на Община Брезник Васил Узунов, председателят на Общински съвет-Брезник Виолета Младенова, колективът на народно читалище “Просвещение-1870”, областният управител на Перник Ирена Соколова и други общественици от Брезнишко.

От името на трупата артистът и секретар на читалището Пейчо Панов благодари за съдействието на Общински съвет-Брезник, Росен Огнянов, DESI – Beauty Studio, ЕТ “Григор Григоров”, Аниела Асенова, фирма “Уикенд” и Валя Валентинова.

Очаквайте на страниците на Zapadno.com още подробности, свързани с изиграната пиеса.

Разгледайте снимки от постановката, които обективът на Zapadno.com улови за читателите си:

[maxgallery id=”24647″]

Виж също...

Loading...