Кобила събра очите на трънския площад и се превърна в атракцията на фестивала “От Трън по-убаво нема”

Кобилата Фризи на любителят на коне Пламен Ганов от град Перник събра очите на гости и участници във фестивала “От Трън по-убаво нема”, предаде репортер на Zapadno.com.

Елегантното животно се появи на площад “Владо Тричков” в град Трън преди началото на дефилето, което ще започне в 15 часа от Фестивалния парк. Кобилата и нейният стопанин също ще вземат участие в дефилето. Пламен Ганов е колега и приятел с основателя на фестивала Йордан Станимиров и по тази линия той участва в събитието. Пламен е и ръководител на група за народни танци, а конете са другото му хоби, с което се занимава от 5 години. “От дете обичам конете, но горе-долу от 5 години сериозно се занимавам с конен спорт. С организатора на фестивала сме колеги и също така водя група за танци. Когато се откри фестивала нашата група беше за първи път на Трън. Сега предлагам и атракция – коне.”, сподели Пламен Ганов пред Zapadno.com.

При вида на кобилата на площада, десетки посетители и участници в празника искаха да си направят снимка с Фризи. Най-смелият пък – възрастен мъж с шапка се престраши да яхне кобилата. Едни се забавляваха на атракцията, други пък коментираха: “Все едно не са виждали кон…”.

Разгледайте снимки от атракцията в центъра на Трън, която беше уловена от обектива на Zapadno.com:

[maxgallery id=”24723″]

Виж също...

Loading...