Ловците П. Аврамов и Ал. Симеонов и дружинките “Красава” и “Красава-Режанци” са с най-точен мерник на състезанието по стрелба

Ловно-рибарските дружинки “Красава” и “Красава-Режанци” са отборните победители в двете дисциплини на състезанието по стрелба, което се проведе на новото стрелбище край Брезник. Индивидуални победители пък са ловците Павел Аврамов от дружинка “Красава” и Александър Симеонов от дружинка “Красава-Режанци”. Това съобщиха за Zapadno.com от ловно-рибарско дружество “Сокол”-Брезник, което организира състезанието.

В дисциплината Трап най-много улучени панички има ловецът Павел Аврамов. Мерникът му е направил 18 точни попадения. Отборният победител в тази дисциплина е дружинката “Красава” с 40 точки. Най-добър в дисциплината Скийт е Александър Симеонов с 16 точни попадения. Отборът-победител в Скийт-а е дружинката “Красава-Режанци” с 37 точки. Победителите ще бъдат тържествено наградени на 16 юни, когато до брезнишкото село Гоз ще се проведе Ловен събор и официално откриване на новия стрелбищен комплекс.

Над 60 ловци от всичките 11 ловно-рибарски дружинки в Брезнишко взеха участие в дружественото състезание, което тази година се провежда в чест на 120-годишния юбилей на ловната организация в Брезник.

Прочетете още подробности за събитията около 120-годишнината на ловно-рибарско дружество “Сокол”-Брезник в публикацията: Мината направи подарък за 120-годишния юбилей на ловната организация в Брезник

Виж също...

Loading...