Майката на блъснатото при трънската гимназия дете поиска извинение от бившия кмет на Трън и от съдията по делото

Бившият кмет на Трън Станислав Николов, който блъсна 6-годишно дете с джипа си, беше оправдан. Това се случи в края на май. Не бяха ясни мотивите тогава. Преди два дни те бяха обявени: Николов е оправдан, защото катастрофата е станала случайно, съобщи NOVA.

„Всичко това е унизително за мен”, каза в ефира на предаването „Събуди се” по NOVA майката на пострадалия Ивайло Анита Гълъбова. Тя каза, че при разглеждането на случая магистратите са взели предвид само нещата, които оневиняват Николов. „За мен институциите в Трън са зависими. Прокуратурата си свърши работата, но съдът – не. Той не защити едно невинно дете”, категорична бе Гълъбова. Тя поиска извинение не само от виновника за страданието на сина и, но и от съдията по делото – Михаил Алексов.

Бившият кмет на Трън отказал коментар. Опитите на екипа на телевизията да говори с издалите съдебното решение също останали без успех.

Прочетете мотивите на Районен съд-Трън, ако сте пропуснали публикацията: Мотивите на трънския съд: Бившият кмет на Община Трън Станислав Николов случайно блъснал Ивайло пред училището

Виж също...

Loading...