Брезнишкият театър отново ще вдигне завесата за постановката “Не всеки крадец е мошеник” след успеха на премиерата и

Втора премиера на комедийната постановка “Не всеки крадец е мошеник” от Дарио Фо ще бъде представена отново пред публиката в Брезник. За повторната премиера, която ще бъде в рамките на един месец съобщиха от самодейния читалищен театър към народно читалище “Просвещение-1870”, видя Zapadno.com.

Първата премиера на постановката, която се състоя на 7 юни отбеляза огромен успех. Артистите от брезнишкото читалище отново ще се влязат в ролите на своите персонажи от комедийния фарс, за да забавляват публиката. Постановката ще се изиграе на сцената на големия салон в читалището на 28 юни (четвъртък) от 19:00 часа. В ролите участват: Симона Рангелова-Павлова, Мишел Първанова, Милен Миланов, Антоан Стоилов, Цветелина Горанова, Кристиан Иванов и Пейчо Панов. Постановката е на Иван Танев, а хореографията на Йоана Сойка.

Изневяра, чест, девалвирали отношения между мъжа и жената, и най-вече комичните предразсъдъци между тях. Тоталното лицемерие на едно общество, в което крадецът съвсем не се оказва мошеник. Уискито се пие, защото е скъпо, а хората се обичат по сметка… Това и още много забавни ситуации ви очакват на комедийния фарс “Не всеки крадец е мошеник”.

Виж също...

Loading...