В град Брезник кипи усилена подготовка за предстоящото издание на Граовския събор “Видовден” – СНИМКИ

Усилена подготовка за предстоящото издание на Граовски събор “Видовден” ‘2018 видимо кипи в град Брезник през последните дни, установи проверка на Zapadno.com.

Още от миналата седмица започна почистването и миенето на централните улици, тротоари и райони в града. Няколко големи транспаранта с надписи за “Видовден” бяха монтирани на три места по главната улица в Брезник. По-рано днес служители на брезнишкото читалище поставиха транспарант и на новата сградата на Общински исторически музей-Брезник (бивш ДНА), където ще се проведе фолклорната програма в събота (23 юни). Транспарант със снимка на красиви младежи в народни носии украси и единия от входовете на читалището. Плакатите в програмата за събитията на Граовския събор “Видовден” също са разлепени – на централни места, на витрини на магазини и в административни сгради. Почти са монтирани и атракционите в ливадата между улиците “Елена Георгиева” и “Чорни”, които вече събират погледите на по-нетърпеливите да се качат на тях.

Приповдигнатото настроение за празника в града се усеща във въздуха, а дейностите по подготовката правят впечатление на гражданите.

Разгледайте снимки от подготовката за предстощия Граовски събор “Видовден” в Брезник:

[maxgallery id=”25445″]

Повече информация за програмата може да научите от публикацията: Предстои седмица на събитията в град Брезник за Граовския събор „Видовден“ ‘2018 – пълна програма

Очаквайте още подробности около предстоящия Граовски събор „Видовден“ ‘2018 – първо на страниците на Zapadno.com!

Виж също...

Loading...