Удължено работно време на заведенията в град Брезник разреши със заповед кметът Васил Узунов за предстоящия Граовски събор “Видовден”

По време на тазгодишното издание на Граовски събор “Видовден” работното време на заведенията в град Брезник е разрешено да бъде удължено (непрекъснато), съобщават от общинската администрация.

Кметът на Община Брезник Васил Узунов е издал заповед, според която работното време на питейните заведения в града на 22 срещу 23 юни и на 23 срещу 24 юни може да бъде удължено, при спазване изискванията на Наредба № 1 на Общински съвет-Брезник. За заповедта е информиран началникът на Районно управление-Брезник, което трябва да следи за спазването и.

В двата дни, в които се разрешава удължено работно време ще се проведат поредица от събития, които ще бележат кулминационния момент на Граовски събор “Видовден” ‘2018. Повече информация за програмата може да научите от публикацията: Предстои седмица на събитията в град Брезник за Граовския събор „Видовден“ ‘2018 – пълна програма

Очаквайте още подробности около предстоящия Граовски събор „Видовден“ ‘2018 – първо на страниците на Zapadno.com!

Виж също...

Loading...