Отборът от играчи без договор, който е на тренировъчен лагер в град Брезник ще изиграе два контролни мача

Отборът на Асоциацията на българските футболисти, съставен от играчи без договор, започна своя тренировъчен лагер. За отбора се грижат екип от специалисти – лекар и масажист, а треньор е Румен Стоянов, съобщиха за читателите на Zapadno.com от екипа на Асоциацията на българските футболисти.

По време на своя тренировъчен лагер отборът ще изиграе два контролни мача. Първият мач е срещу „Струмска слава“ и ще се състои на 4 юли от 18:00 часа на стадиона в град Добринище. Във втората среща съперник ще бъде отборът на „Марек“ (Дупница). Срещата е на 6 юли от 11:00 часа на спортен комплекс „Царско село“ в София.

Отборът от играчи без договор е съвместен проект на Асоциацията на българските футболисти и Българския футболен съюз и се организира за десета поредна година. Това е един социален проект, който помага на футболистите, останали без договор, да си намерят нова работа. Играчите, които участват в отбора са свободни агенти и очакват да си намерят нови отбори за предстоящия футболен сезон. Мачовете, които ще изиграят, са добра възможност за треньори и футболни агенти да намерят нови попълнения сред тях.

Снимки: Асоциация на българските футболисти

Виж също...

Loading...