Вики Златкова от танцов състав “Трънски ритми”: Народният танц е приятното време за мен

Танцьорка от клуб за народни танци “Трънски ритми” към трънското народно читалище “Гюрга Пинджурова-1895” Виктория Златкова е един от новите членове на състава. Младата трънчанка обича народните танци, които са и приятни. Това сподели тя пред репортер на Zapadno.com.

Вики е част от детската група на “Трънски ритми” от тази година. Тя е възпитаничка на средно училище “Гео Милев” в Трън, където е ученичка в пети клас. Преди 2 години младата танцьорка се увлякла по народните танци, което я и накрало да потърси място за изява в клуба. “Много е хубаво да ходиш в клуба и всички се справят доста добре. Народният танц за мен е време, което запълвам и което е много приятно.”, сподели Виктория Златкова. Тя няма да забрави първия път, когато е излязла на сцена пред публика. Тогава Вики е изпитала притеснение, което впоследствие овладяла.

Пожеланието на младото момиче от Трън към всички танцьори от “Трънски ритми” е винаги да продължават да танцуват и да не спират да вярват в себе си.

Очаквайте още интервюта с активните млади хора от общините Брезник и Трън в рубриката “Седмица на младите таланти от Брезнишко и Трънско” единствено на страниците на Zapadno.com.

Виж също...

Loading...