Пътници: Няколко пъти няма бус от Перник за Брезник на 17:30, транспортната фирма: От днес разписанието ще се спазва стриктно

Пътници от град Брезник сигнализираха за нередовност в разписанието на линията Перник-Брезник. От фирмата, която изпълнява курса казаха пред Zapadno.com, че са имали технически проблеми и затова се е получил този проблем.

Няколко пъти за последните седмици пътници, които бързат да се приберат с курса на 17:30 часа, остават на спирката в град Перник да чакат следващото бусче. Хората се свързаха със Zapadno.com и казаха, че неведнъж им се случва това. Те звъняли и на фирмата, откъдето им отговорили, че имали технически проблеми.

Последният случай с нередовността на линията е от вчера. “Група от 5-6 човека сме на спирката и чакаме бусчето на 17:30, което го няма.”, каза брезничанка, която пожела анонимност.

От автобусен транспорт “Кракра”-Перник, която обслужва линията казаха, че са имали проблеми с бусчетата и добавиха, че от днес разписанието ще се спазва. “Разписанието от днес ще бъде стриктно. Просто тези дни така се наложи, че имахме за ремонт 2-3 буса и нямаше как да покриваме линията. От днес стриктно ще има бус.”, добавиха от фирмата.

Виж също...

Loading...