Къща за гости в Брезнишко търси доброволци за еднодневна работа, на които предлага домашна храна и приятни преживявания

Къща за гости “Вида Вода” в брезнишкото село Видрица търси няколко доброволци за еднодневна работа. В замяна на извършената работа от къщата за гости предлагат домашна храна, време за разходки в околностите и пренощуване в палатка в двора, край лагерен огън, с ползване на баня, тоалетна и други необходими удобства на мястото за гости, видя Zapadno.com.

“Търсим доброволци за еднодневна лека работа сред красива природа, срещу храна и приятни преживявания! Търсим 2-4 доброволци за конкретна задача в нашето стопанство, която може да бъде извършена в рамките на един ден – осигуряваме домашна храна и приятни преживявания в чудесен кът на България (Завалска планина близо до Брезник), само на 50 км от София!”, съобщиха от къща за гости “Вида Вода” в официалната си Фейсбук страница.

Датата за акцията е 11 август (събота), а видът на работата, която трябва да се извърши е почистване от пирони на дъски и греди от стара къща. По този начин пироните ще бъдат рециклирани и използвани в нов строеж. “Работният ден ще бъде 4 до 6 часа, в зависимост от това колко хора ще се съберем. Предлагаме: домашна храна, време за разходки из прекрасната околност, а при желание има и възможност за пренощуване в палатка в двора, край лагерен огън, с ползване на баня, тоалетна и други необходими удобства на къщата. Осигуряваме ръкавици и инструменти. Тъй като местата са ограничени, моля пишете ни на лични колкото се може по-скоро.”, уточняват още от къщата за гости на официалната си Фейсбук страница, която може да откриете като натиснете тук.

Снимка: Къща за гости “Вида Вода”

Виж също...

Loading...