Списание Cosmopolitan кани на парти с игри за най-разкрепостени, летни коктейли и награди в аквапарка в брезнишкото село Конска

Най-четенoто женско списание в България и света – Cosmopolitan кани на парти край басейна в аквапарка в Брезнишко, научи Zapadno.com.

На лятното Cosmo Pool Party ще има игри, изненади и подаръци. Участие в игрите може да вземе всеки, а наградите и изненадите са подсигурени от няколко спонсори на събитието. Един от спонсорите е подготвил подаръци за най-разкрепостените – няма да издаваме повече, но повярвай ни – ще поискаш да се включиш в играта, споделят от списание Cosmopolitan, а друг пък ще черпи участниците с летни коктейли. Предвидени са и награди от генералния спонсор на партито.

Пред Zapadno.com от списанието споделиха, че игрите ще бъдат свързани с басейна и няма да бъдат трудни. Организаторите са избрали аквапарка в брезнишкото село Конска, тъй като много им е харесал. “За първа година ще правим Cosmo Pool Party. Досега сме правили само Cosmo Summer Tour, даже ние сега си идваме от морето и сега започваме Pool партитата.”, добавиха от списанието.

Партито край басейна ще се проведе тази събота в аквапарк “Конза”. За улеснение на гостите организаторите на събитието са описали на сайта си и локацията на комплекса в Брезнишко.

Снимка: FUN SPORT

Виж също...

Loading...