За първи път трънчани ще могат да изразят филмовите си предпочитания и мнението си за българското кино на дискусия в трънското читалище

Анкети и дискусия ще се проведат на 3 септември в библиотеката на народно читалище “Гюрга Пинджурова-1895” по темата “Съвременна българска кино публика”. Това съобщиха за читателите на Zapadno.com от сдружение “Капка по капка”, което подкрепя инициативата.

Анкетите ще се проведат в интервала от 11:30 до 12:00 часа. Дискусионната група ще започне в 12:00 часа и ще продължи до 13:15 часа. На събитието трънчани ще могат да попълнят въпросник и да изразят мнението си за българското кино по време на дискусията. По този начин ще се спомогне за диалога между кино публиката, изследователи и професионалисти. “Не се изисква специално познаване на материята, единствено ентусиазъм и желание за изразяване на мнение. Осигурени ще бъдат леки закуски и освежителни напитки. Участниците в онлайн анкетата ще имат шанса да спечелят ваучър на стойност 25 паунда към онлайн магазина Amazon, а попълнилите хартиения вариант, могат да участват в жребий за тематична книга. Участието в дискусията става с предварително записване, а местата са ограничени, така че побързайте.”, споделят организаторите на събитието и отбелязват, че всички потенциални участници трябва да имат навършени 16 години. Научете още подробности по темата като натиснете тук.

Виж също...

Loading...