След 2-годишно прекъсване футболен клуб “Балкан” (Банище) се завърна на терена с победа над “Вихър” (Елов дол)

Футболен клуб “Балкан” (Банище) победи с 4 : 3 отбора на “Вихър” (Елов дол) в контролен мач, предаде репортер на Zapadno.com.

Тимът на брезнишкото село Банище се завърна на терена след 2-годишно прекъсване. По-рано днес отборът и клуба от Земенско се срещнаха на стадион “Звезда” в пернишкия квартал “Димова махала”. В първото полувреме “Вихър” поведе с резултат 3 : 0 срещу “Балкан”. Второто полувреме на приятелския мач беше решаващо за тима от Брезнишко, тъй като тогава резултатът претърпя неочакван развой. “В първото полувреме падахме с 3 : 0, но второто бихме с 4 : 3. Първият гол за “Балкан” го вкара от дузпа Емилиан Таков, вторият гол го отбеляза Владислав Янев, третият – Йонко Йонков и последният гол от фаул от 30 метра – Захари Крумов.”, сподели треньорът и добави, че тима е играл с нови футболисти в състава, които все още се опознават. Играта на футболистите от “Балкан” беше подкрепена от фенове, пристигнали от село Банище.

Очаква се през следващите почивни дни “Балкан” (Банище) ще изиграе втора контрола преди началото на предстоящия футболен полусезон в региона. Преди дни Zapadno.com информира читателите си за добрата новина, свързана с възродения тим. Прочетете още по темата, ако сте пропуснали публикацията: Възродиха футболен клуб в Брезнишко: Отборът на „Балкан“ (Банище) отново излиза на терена с нови попълнения

Снимка: Zapadno.com

Виж също...

Loading...