Отборите на “Чорни” (Брезник), “Ерма” (Трън), “Черногорец” (Ноевци), “Буря” (Кошарево) и “Балкан” (Банище) стартират с редовните мачове

Първите мачове в новия футболен полусезон ще се проведат през почивните дни тази седмица. Футболните клубове “Чорни” (Брезник), “Ерма” (Трън), “Черногорец” (Ноевци), “Буря” (Кошарево) и “Балкан” (Банище) ще срещнат първите си съперници на терена в за есен-пролет 2018/2019, научи Zapadno.com.

Първи с редовната игра стартират футболистите на “Буря” (Кошарево), които на 8 септември (събота) ще играят с тима на “Китка” (Витановци). Началото на мача е от 17:00 часа.

На следващия ден възроденият футболен клуб “Балкан” (Банище) ще се изправи срещу “Енергетик” (Перник). Мачът ще стартира в 10:30 часа, сочи справка в информационната система на БФС.

В неделния ден ще се проведе и футболно дерби между “Черногорец” (Ноевци) и “Ерма” (Трън). Двата отбора ще започнат с играта в 17:00 часа.

По същото време, в неделя футболен клуб “Чорни” (Брезник) ще започне игра с тима на “Рудничар” от пернишкия квартал “Бела вода”.

Виж също...

Loading...