Бившият шеф на разузнаването ген. Бриго Аспарухов и други високопоставени лица се очаква да пристигнат на събора в село Красава

Високопоставени гости са поканени на традиционния събор в брезнишкото село Красава, който се организира от БСП-Брезник със съдейството на местното кметско наместничество. Съборът ще се проведе на 8 септември и ще бъде предшестван от събития, свързани с датата 9 септември, научи Zapadno.com.

Преди началото на събора, около 10:45 часа членове и симпатизанти на БСП-Брезник ще поднесат венец и цветя на паметника на площад “9-ти септември” в град Брезник. След това венец и цветя ще бъдат поднесени на паметника на Елена Георгиева по пътя към село Красава. В 11:00 часа на площада в Красава ще бъде запазено едноминутно мълчание и ще бъдат поднесени венци и цветя на паметника в селото. Програмата за празника ще започне с представяне на официалните гости. Сред поканените гости са бившият директор на Национална разузнавателна служба и член на Изпълнителното бюро на БСП генерал Бригадир Аспарухов, секретарят на Националния съвет на БСП Вяра Емилова, народните представители от парламентарната група “БСП за България” Станислав Владимиров и инженер Любомир Бонев, председателите на общинските структури на БСП от Трън, Радомир, Земен и Перник.

Музикалната програма за събора ще бъде представена от три певици от Брезник, които ще изпълнят народни песни. След тях пък за доброто настроение на жители и гости на Красава ще се погрижи оркестър от Перник. Съборът се организира за трета година от БСП-Брезник.

Виж също...

Loading...