Брезничани от 4-те блока в град Брезник се самоорганизират да почистят междублоковото пространство

Брезничани ще почистват междублоковото пространство при 4-те блока в град Брезник. Доброволците ще се включат в мащабната кампания “Да изчистим България заедно!”, научи Zapadno.com.

Кампанията на bTV Media Group ще се проведе в събота (15 септември) в цялата страна. На блок № 1 при жилищните блокове между улиците “Цвета Лумбарова” и “Ангел Коцелянов” е залепено съобщение, което гласи: “Уважаеми съседи, на 15.09.2018 г. /събота/ от 10:00 часа ще се почиства междублоковото пространство. Заповядайте!”.

Заявка за участие е дала и Община Брезник, която чрез своите служители ще почисти лесопарк “Бърдото”. В почистването могат да се включат и граждани, а за инициативата на “Бърдото” администрацията подсигурява безплатно гумени ръкавици, чували за смет, метли и лопати.

Традиционно брезничани са дейни хора и се включват в организираното почистване всяка година. Миналата година хората в града показаха активния си дух и почистиха междублокови пространства, обществените паркове и площи около училището, детската градина и други.

Виж също...

Loading...