Община Брезник с готовност да предостави 100 чифта ръкавици и 100 броя чували на доброволците за почистването в събота

Община Брезник има готовност да предостави гумени ръкавици и чували за събиране на отпадъци по време на мащабната кампания „Да изчистим България заедно!“, която ще се проведе в събота (15 септември), научи Zapadno.com.

Общинската администрация в Брезник ще предостави на доброволците, които желаят да се включат в почистването около 100 чифта гумени ръкавици и 100 броя 120-литрови чували. Желаещите граждани, които искат да участват в кампанията на bTV Media Group могат да го направят като се съберат пред сградата на Община Брезник в събота от 9:00 часа. Доброволците могат да участват заедно със служители на общинската администрация в почистването на лесопарк “Бърдото” или да вземат ръкавици и чували, за да почистят района, в който живеят. За почистването на лесопарк “Бърдото” администрацията ще подсигури и лопати и метли.

В съботния ден Община Брезник организира извозването на събраните отпадъци до регионалното депо в град Перник. Доброволците, които са събрали отпадъци в районите, където са чистили могат да дадат заявка за извозването им на телефони 07751/20 10 и 07751/20 34.

Виж също...

Loading...