Бригада почисти знакови места в брезнишкото село Сопица в деня на “Да изчистим България заедно!” – СНИМКИ

Брезнишкото село Сопица се включи в кампанията на bTV Media Group “Да изчистим България заедно!”, която се провежда днес. Това съобщи пред Zapadno.com кметският наместник  на селото Наталия Панова.

Бригада от 6 човека е почистила знакови места за Сопица – беседката и двора при кметското наместничество, където се събират десетки деца, храм “Свети Георги”, който посреща вярващите, площада, на който всяка година сурвакари пресъздават “Сурова” и чешмата „Слана вода“, от която стотици хора си точат от живителната течност. Равносметката след почистването е: 3 чувала отпадъци от района на двора и беседката при кметското наместничество, 1 чувал от храма, 1 чувал от площада и 1 чувал от чешмата.

Към бригадата се е включил и кметският наместник Наталия Панова. Тя отправи благодарност към участниците в почистването и призова местните да опазват населеното място чисто.

Информационният сайт Zapadno.com поздравява всички доброволци, които днес са се включили в кампанията по почистване и призовава останалите населени места в Брезнишко и Трънско да следват примера от село Сопица.

Разгледайте снимки от почистването на село Сопица:

[maxgallery id=”28459″]

Снимки: Наталия Панова

Виж също...

Loading...