С нови ресурсни кабинети обновени чрез благотворителни кампании стартира учебната година в училището на Брезник – СНИМКИ

Новата учебна 2018/2019 година в средно училище “Васил Левски” в град Брезник стартира с 3 нови ресурсни кабинета. Учебните стаи са обновени със средства, които са от благотворителни инициативи, организирани от Училищното настоятелство на гимназията, предаде репортер на Zapadno.com.

Трите кабинета бяха официално открити днес от председателя на Училищното настоятелство Бистра Кръстева и директорът на училището Емилия Вълова. Двете прерязаха лентата пред един от кабинетите, след което отец Михаил освети учебните стаи. Средствата за обновлението на кабинетите са от благотворителния коледен базар, който Училищното настоятелство организира в края на 2017 година и благотворителния великденски базар, провел се по-рано тази година.

В учебните зали са вложени над 2 300 лева, чрез които са боядисани стените, закупени са нови столове, чинове, дъски, техника, занимателни игри, учебни пособия и други дейности по кабинетите. Деца със специални образователни потребности ще се обучават в новите кабинети за допълнителна подкрепа за личностно развитие и логопедичен кабинет.

Преди да бъдат изградени новите кабинети, логопедичният кабинет се е помещавал в едно голямо помещение на третия етаж. След извършен ремонт кабинетът е обособен на два самостоятелни. Третият кабинет пък е разположен на втория етаж в самостоятелно помещение.

Разгледайте снимки от откриването на новите ресурсни кабинети в училището на Брезник:

[maxgallery id=”28551″]

Виж също...

Loading...