Дъщерята на Веселин Маринов се родила, докато той пял заедно с Георги Минчев в град Трън

От всички важни моменти в живота на Веселин Маринов най-важният е раждането на дъщеря му. Йоана, която вече е красива 30-годишна жена, трябвало да се роди на 25 юни, съобщава електронното издание на вестник “24 часа“.

Предният ден Маринов и първата му съпруга Мария били да берат вишни в градината на баща и. Тя дори се качила на едно малко дърво, когато усетила, че раждането започва. Отишли заедно в болницата, а оттам Маринов трябвало да тръгне за участие в Трън. Взел Георги Минчев с колата си и потеглили.

Покрай разказите за раждането на Йоана, за младините и студентските години на Минчев двамата се сближили много и впоследствие станали приятели. “Това за мен беше много силен момент, вълнението беше страхотно. Нищо не знаех, нямаше джиесеми. Говорехме много, той ме успокояваше, каза ми: “Всичко ще бъде наред”, спомня си певецът. В 22:10 часа след участието им той оставил Георги Минчев на Орлов мост и отишъл в болницата. Не издържал и попитал на портала дали може да кажат на Мария да се покаже през някой прозорец, да я види за малко. “След като чух как едно дете изплака отнякъде и си помислих: Колко мило. Мислех, че Мария ще дойде, че ще се видим спокойно, че има време. А те слязоха и ми съобщиха, че се е родила Йоана. В 22:22 часа – аз съм бил там, под прозореца.”, разказва Маринов пред “24 часа“.

Виж също...

Loading...